• سه شنبه ۰۸ مهر ۱۳۹۹

کوردن بلو چیکن کلاسیک فرانسوی در فر

کوردن بلو چیکن کلاسیک فرانسوی در فر

چیکن کوردن بلو یکی از خوشمزه ترین غذاهایی هست که با سینه ی مرغ درست میشه ، این غذا ملیت فرانسوی و آمریکایی داره و بسیار سریع اما خوشمزه اس و خیلی شیک سرو می گردد ، غذایی اروپایی به صورت گوشت پیچیده شده در پنیر است ، کوردون بلو در زبان فرانسه به معنای روبان آبی است اما در آشپزی به گوشتی گفته میشود که میان آن ژامبون و پنیر قرار میدهند و سرخ میکنند و معمولا با سس سرو می شود.
کوردون بلو در اصل نوعی شنیتسل است که داخل آن را با پنیر زرد و کالباس پر می کنند که هم با گوشت قرمز و هم با گوشت مرغ تهیه می شود.

مواد لازم برای یک نفر :
سینه مرغ نصف یک عدد
ژامبون مرغ دو ورق
پنیر گودا چهار ورق
سس خردل یک قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه
آرد نصف لیوان
تخم مرغ یک عدد
آرد سوخاری نصف لیوان

 

طرز تهیه :
ابتدا سینه مرغ رو نصف می کنیم از ارتفاعش تا دو تا چیکن کوردن بلو آمده بشه.

طرز تهیه کوردن بلو

طرز تهیه کوردن بلو

روی سینه ی مرغ ها سس خردل و نمک و فلفل میزنیم.

cordon blue

روی هر کدوم یه ورق کالباس ژامبون میذاریم.

معنی کوردن بلو

روی ژامبون ها رو پنیر میذاریم.

کوردن بلو گوشت

از پایین به بالا رولش میکنیم سفت و محکم ، میذاریم توی فریز تا کمی سرد بشه و خودش رو بگیره.

کوردن بلو آماده

به ترتیب آرد تخم مرغ و آرد سوخاری رو جلو دستمون میچینیم و به همشون نمک و فلفل سیاه میزنیم.

چیکن کوردن بلو شف طیبه

به ترتیب اول توی آرد میغلتونیم بعد تخم مرغ و بعد توی آرد سوخاری تا خوب کاور بشه.

کوردون بلو کلاسیک

کوردون بلو کلاسیک

کوردن بلو

کوردن بلو

حالا دوتا راه داریم یا توی روغن داغ سرخشون کنیم یا مثل من بذاریم توی فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده ، توی سینی میذاریم و روش کمی روغن زیتون میزنیم تا وقتی روش کمی طلایی بشه توی فر میمونه
من کنارش سیب زمینی که نمک و ادویه زدم هم گذاشتم.

کوردن بلو کاله

وقتی آماده شد از فر در میاریم و میذاریم چند دقیقه خنک بشه و بعد برش میدیم.

کوردن بلو مارین

من با پستوی گوجه فرنگی سرو کردم بی نهایت خوشمزه خواهد شد.

چیکن کوردن بلو فرانسوی

چیکن کوردن بلو فرانسوی

بسیار لذیذ و بیوتیفول بدون هیچ تجهیزات فست فود یک غذای فستفودی خیلی عالی پختیم.
امیدوارم آموزش آشپزی خوش بگذره.

در تاریخ ۱۹ آذر ۱۳۹۶ این مطلب نوشته شده است.

دسته بندی : آموزش آشپزی , سوخاری , شنیسل , غذای فرانسوی , غذای فست فود

تعداد بازدید : ۱۰۹۷۷

مقالات مرتبط